Få så mycket som möjligt för studiebidraget

När man studerar måste man ofta hålla hårt i pengarna. Den summa man får i studiebidrag varje månad ska räcka till allt från mat, hyra till  litteratur och nöjen. Samtidigt är det bra att ha ett mobilt bredband när man är student. Ofta krävs det att man har tillgång till dator och internet för att kunna göra skoluppgifter.

Plugga vart du vill

Det är dock inte på alla platser wifi finns tillgängligt. Kanske vill du till exempel kunna sitta utomhus och plugga, eller på ett mysigt fik? Då är mobilt bredband en perfekt lösning som gör att du inte behöver binda studierna till en plats. Som tur är finns det många mobiloperatörer som satsar på abonnemang som passar ungdomar och studenter extra bra. Dessa är ofta prispressade och utan bindningstid.

Mobilt bredband som passar studenter

Det finns några mindre operatörer som är smarta att titta närmare på när du är student, detta eftersom de har abonnemang för mobilt bredband till pressat pris. Hallon är till exempel en operatör som ägs av Tre som erbjuder billiga abonnemang. Här kan du få 20 GB data för endast 149 kronor i månaden.

Hallon och Halebop

Det finns även en mindre surfmängd på 5 GB data för 89 kronor för dig som inte behöver så mycket surf. En fördel med just Hallon är att abonnemangen saknar bindningstid och uppsägningstid, dessutom slipper du fakturor då kostnaden dras direkt från ditt kort.

Mobilt bredband utan bindningstid

En annan operatör som är inriktad på studenter och ungdomar är Halebop. De erbjuder ett abonnemang med 25 GB surf för 199 kronor i månaden. Ett tips är också att hålla utkik efter studentrabatter och slå till på mobilt bredband när du får tag i en sådan.

Mobilt bredband student

Jämför mobila bredband

Även om vissa operatörer erbjuder förmånliga priser för studenter och ungdomar är det inte alltid säkert att du kommer billigast eller bäst undan om du väljer dem. Det gäller istället att du är noga med att jämföra olika mobila bredband.

Mobila bredband och operatörer

Här ser du de operatörer som du kan anlita när du skall skaffa dig mobilt bredband. Det är inte alla som har studentrabatter, men tex Hallon, Tre och Halebop har såpass bra priser ändå att de platsar här helt klart!

Hallon

Hallon är den operatör, som har bäst pris på sina mobila bredband och även mobilabonnemang just nu. De erbjuder, abonnemang, kontantkort och mobilt bredband till dig som kund.  Skaffar du mobilabonnemang kan du göra detta med eller utan mobiltelefon. Här nedan kan du klicka dig vidare och se deras erbjudande:

Läs mer & Beställ

Tre

Tre är den operatör som satsat mycket på sitt mobilnät de senaste 10 åren och de har ett snabbt nät och bra täckning över hela landet. De erbjuder abonnemang, mobilt bredband och kontantkort. De har ett stort sortiment med produkter och tjänster både för företag och dig som privatperson.

Läs mer & Beställ

Halebop

Halebop går i Telias nät och har ett stort sortiment av tjänster och produkter för dig som kund. De har mobila bredband, abonnemang, mobiler, surfplattor och kontantkort. En bra partner!

Läs mer & Beställ

Täckning mobila bredband

En av de faktorer du bör titta på är hur täckningen ser ut i ditt område, hur mycket surf du får för det pris du betalar och i vilken hastighet du kan surfa i. Täckningen kontrollerar du enklast genom att surfa in på respektive operatörs täckningskarta.

Nu vet du lite mer om mobila bredband och klicka dig vidare till respektive operatör för att se deras bästa erbjudande! Lycka till med studerandet och ditt nya mobila bredband!