Comviq Mobilt bredband

Comviq har satsat på ett mobilt bredband där du inte betalar någon månadsavgift, utan enbart för det du surfar. Tjänsten fungerar alltså som ett kontantkort till mobilen, som du fyller på vid behov. Comviq Surf är känt för att vara Sveriges billigaste mobila internet.

Comviq Surf – Mobilt bredband med kontantkort. Betala bara för det du surfar. Kostar just nu 199 kr och då ingår frakten.

Bra att känna till om Comviq mobilt bredband

Om du redan använder ett modem från Comviq behöver du bara köpa ett separat SIM-kort och du är igång med ditt mobila bredband. Hastigheten på ditt Comviq Surf stryps när du överskrider gränsen i villkoren och dras ned till 64 Kbit/sekunden. När du skaffar mobilt bredband från Comviq får du ett konto på deras hemsida där du kan logga in och se hur mycket du har kvar att surfa för. Du hittar också en täckningskarta på Comviqs hemsida.

Olika mobila bredband från Comviq

Comviq har tre olika typer av mobilt bredband att erbjuda och med alla tre betalar du enbart för det som du faktiskt surfar. Comviq Surf finns som Dagsurf, Veckosurf och Månadssurf. Alla tre har en uppstartsavgift på 398 kronor och du betalar ingenting i månadsavgift. Du fyller på ditt Comviq Surf precis som ett kontantkort för mobiltelefonen.

Med Dagssurf surfar du för 29 kronor/dag och kan använda max 0,5 Gb under det dygn du betalar för. Veckosurf kostar 89 kronor och 2 Gb användning och slutligen kan du köpa Månadssurf för 249 kronor och använda max 5 Gb. Modemet till Månadssurf är gratis, medan det vid övriga alternativ tillkommer en engångskostnad. Bindningstiden är mellan 12 och 18 månader beroende av vilket Comviq Surf som du väljer. Alla tre alternativen kan komma upp i hastigheter om 7,2 Mbit/sekunden.