Operatörer med mobilt bredband

hallonHallon mobilt bredband

Mobiloperatören Hallon erbjuder två olika abonnemang för mobilt bredband. Låga priser och snabb surf samt att du får tillgång till god täckning i Tres nät.

halebopHalebop mobilt bredband

Halebop erbjuder ett abonnemang för mobilt bredband. Halebop ägs av Telia och du kan därför surfa snabbt i Telias nät.

treTre mobilt bredband

Tre har många olika surfmängder på sitt mobila bredband så att du kan välja en datamängd som passar dig. Upp till hela 500 GB per månad ingår. Helt klart ett av marknadens bästa alternativ för bredband när du inte befinner dig hemma!

tele2Tele 2 mobilt bredband

Tele 2 har flera olika datapaket för mobilt bredband. Du får en snabb surfhastighet, mycket surf och ett schysst månadspris. Naturligtvis kan du köpa till 4G-router för mobilt bredband så att du kan surfa via Wifi.

telenorTelenor mobilt bredband

Den norska teleoperatören Telenor har ett par olika mobila bredbands-paket att välja på. Behöver du mobilt internet så kan du hos Telenor välja på paket upp till 200 GB i månaden.

Jämföra operatörers trådlösa internet

Ta en stund att titta runt på vår sajt innan du bestämmer dig för vilken operatör du vill köpa bredbandsabonnemang i från. Vi rekommenderar att du tar hänsyn till följande när du väljer:

  • Månadskostnaden
  • Surfmängden som ingår
  • Mobiloperatörens nät och hur bra täckning den har
  • Om du ska använda bredbandet i Sverige eller även utomlands

Ett mobilt bredband är ett simkort som du kan sätta in i tex en surfplatta eller en router. Du får då tillgång till internet och kan surfa, maila och göra alla de saker som du normalt gör med internetaccess.  Flera av operatörerna erbjuder flera simkort, vilket innebär att du kan använda det mobila bredbandet till flera apparater. Kanske du vill använda två surfplattor och själv surfa med mobilen på Wifi-nät? Inga problem, beställ tre simkort, varav två sätter du i surplattorna och ett i en 4G-router.