Telia mobilt bredband

Varför mobilt bredband från Telia?

Telia kan nog sägas vara den mest kända mobiloperatör vi har i Sverige. Förr var de till och med ensamma på marknaden, men då med namnet Televerket. Den långa erfarenheten i branschen gör att man kan erbjuda trygga och stabila tjänster för surf som till exempel mobilt bredband.

Hos Telia hittar du flera olika varianter av mobilt bredband så att du enkelt kan välja den typ som passar dig bäst. Eftersom denna aktör är så inarbetad är också deras nät stort och pålitligt, något som är bra för dig som vill kunna surfa riktigt snabbt.

Lösningar för mobilt bredband hos Telia

Hos Telia kan du välja mobilt bredband i hela fyra olika storlekar. Här finns både något för den som använder ganska lite surf och för den som vill ha en rejäl datamängd.

Det näst största abonnemanget passar den som behöver en större mängd surf och kanske vill dela surfen på flera. Detta abonnemang är på 24 GB och kostar 249 kronor i månaden. För den riktiga stora användaren passar det största abonnemanget. Med det får du hela 40 GB surf för 349 kronor i månaden. I de två sistnämnda abonnemangen ingår alla tidigare nämnda förmåner.

Andra fördelar med Telia

Förutom att Telia är en stor och stabil mobiloperatör finns det fler fördelar med att välja dem när du ska teckna ett abonnemang på mobilt bredband. I alla abonnemang, förutom i det absolut minsta, ingår till exempel surfpott.

Denna gör att du kan spara surf du inte använder. Surfar du till exempel mycket lite en månad går inte surfen förlorad utan sparas till nästkommande månad. På så sätt behöver du inte vara rädd att du lagt ut pengar i onödan. När du tecknar abonnemang på mobilt bredband ingår dessutom fem e-postadresser och surf i 4G.