Mobilt bredband med frihet

Många drar sig för att teckna abonnemang eftersom de är rädda för långa bindningstider. Man vill inte teckna upp sig på något som man kanske inte blir nöjd med och sedan tvingas leva med det beslutet i ett, ibland två eller flera år.

Som tur är har många operatörer börjat applicera friheten som kontantkort ger även på sina abonnemang. Det innebär att det finns en rad olika abonnemang för mobilt bredband utan bindnings- och uppsägningstid på marknaden. Om du känner dig osäker på vad du ska välja eller vill kunna byta abonnemang om du inte blir nöjd så är det en fördel att välja ett abonnemang av den typen.

Mobila bredband utan bindningstid

Så fungerar abonnemang utan bindningstid

Förr var priset du fick betala för ett abonnemang med ett lågt pris ofta att du band upp dig i en längre period, till exempel ett eller två år. Idag finns dock en rad abonnemang utan bindningstid.

Det innebär att du inte tecknar abonnemanget under en viss tidsperiod och kan avsluta det när du vill. Det är en fördel om du skulle hitta ett annat abonnemang som är billigare och bättre för dig. Då kan du enkelt avsluta ditt nuvarande abonnemang och teckna upp dig på ett nytt.

Många erbjuder även abonnemang där du har rätt att byta mellan olika lösningar. Det kan vara så att du upptäcker att du har valt ett abonnemang med för lite surf, då kan du enkelt byta upp dig till ett abonnemang med mer surf.

Vilka operatörer erbjuder abonnemang utan bindningstid?

Abonnemang utan bindningstid eller korta uppsägningstider blir mer och mer efterfrågade av konsumenterna. Det gör att många operatörer hoppar på tåget och erbjuder den typen av lösning.

Abonnemang utan bindningstid hittar du bland annat hos Telia, Halebop, Tele2, och Hallon. Det gör att du har stora valmöjligheter om du inte vill binda upp dig på ett abonnemang under en längre tid. Det går dessutom att hitta abonnemang med riktigt lågt pris som saknar bindningstid.

En av de operatörer som verkligen tryckt på detta i sin marknadsföring är Hallon som ägs av Tre. Hos dem är priserna både riktigt låga och bindningstid saknas.

Hallon: Hallon har mobila bredband utan bindningstider och uppsägningstider. Du kan även öka eller ta bort surfmängd i ditt befintliga bredbands-abonnemang. Hallon har mobila bredband från 5 GB – 200 GB per månad.

Läs mer och beställ

Halebop: Halebop har mobila bredband utan bindningstid. Du surfar i snabba hastigheter med Halebop och kan när du vill avbryta eller byta ditt abonnemang.

Läs mer och beställ

Tre: Tre har 1 månads uppsägning på sina mobila bredband. Det är kort tid, så du kan enkelt byta trots uppsägningstiden. De har störst surfmängder bland de operatörer vi samarbetar med. Passa på!

Läs mer och beställ

Tele2: Tele2 har mobilt bredband utan bindningstider. Du har just nu 3 alternativ att välja mellan hos Tele2. från 40 – 400 GB per månad.

Läs mer och beställ

Nu vet du mer om de operatörer som erbjuder mobilt bredband och fått mer information om de som har mobila bredband utan bindningstid och uppsägningstid. Lycka till med ditt val av trådlöst Internet!