Varför mobilt bredband från Hallon?

Hallon är den lilla mobiloperatören som gjort sig känd för låga priser och smidiga lösningar både för trådlöst bredband, men även för annan form av mobiltelefoni. Bra abonnemang, fin täckning samt lågt pris har verkligen gjort Hallon känt och populärt bland alla typer av kunder.

Bakom Hallon står den större operatören Tre vilket gör att du, när du använder Hallons mobila tjänster i själva verket surfar på Tres kraftfulla och pålitliga nät. För dig som är trött på långa bindningstider och fakturor som dimper ned i brevlådan är Hallon ett riktigt bra val.

4 alternativ för mobila bredband

Hallon erbjuder dessutom fyra olika typer av mobilt bredband där två varianter är för den som vill använda sig av kontantkort och två varianter är av abonnemangstyp. Vi rekommenderar oftast Hallon som operatör för de är ett bra val både vad gäller priser, täckning, hastigheter samt kundtjänst.

Hallon mobilt bredband

Lösningar för mobilt bredband

Hos Hallon kan du välja mellan fyra olika varianter av mobilt bredband. Man har abonnemang är på 5 – 200 GB. Det finns absolut ett alternativ som passar dig. Är ni flera som skall surfa på samma uppkoppling eller ifall du skall använda ditt bredband mycket, så väljer du en större storlek.

Om du hellre vill ha ditt mobila bredband på kontantkort finns även en lösning för det. Priset och datamängden är på dessa paket densamma som på de paket som avser abonnemang. Så länge du befinner dig i ett täckningsområde för 4G så surfar du alltid i denna hastighet med Hallons mobila bredband.

Läs mer här nedan: 

Läs mer & Beställ

Andra fördelar med Hallon

Förutom de låga priserna så finns det en rad andra fördelar att ta del av när man använder sig av Hallons mobila bredband. När du tecknar abonnemang har du till exempel ingen bindningstid. Du kan dessutom byta mellan olika abonnemang om du skulle upptäcka att det du valt inte riktigt passar dig.

För dig som hatar när räkningar dimper ned i brevlådan är Hallon också ett bra alternativ. Denna mobiloperatör har löst betalningen genom att istället dra det debiterade beloppet direkt från ditt kontokort varje månad. Även om detta är en liten mobiloperatör så har den den större operatören Tre i ryggen. Det gör att du inte behöver oroa dig för att det ska vara dålig täckning eftersom du surfar på Tres stora nät. De har bra täckning över hela Sverige.

Hallon mobila bredband 2018

Frågor och svar – Hallon mobilt bredband

Vilket nät använder sig Hallon av?

Hallon använder sig av Tres stora när vad gäller både mobiltelefoni samt sitt mobila bredband. De har bra täckning över hela Sverige och i tätorter surfar du med högsta hastighet. Det är ett stabilt och säkert nät. Hallon är ingen liten operatör i den meningen.

Kan man välja till surfplatta till abonnemanget för mobilt bredband?

Hallon säljer just nu enbart abonnemang för mobilt bredband utan surfplattor. Det är så kallade rena abonnemang där du använder dig av de produkter du rean har eller köper en ny surfplatta separat. Hallon har riktigt bra priser vad gäller sina abonnemang, så det är absolut ett bra val!

Har Hallon bindningstider för mobila bredband? 

Hallon har inga uppsägningstider vad gäller mobilt bredband. De har heller inga bindningstider vad gäller övrig mobiltelefoni och abonnemang, så det är ännu en fördel för Hallons kunder. Vill man säga upp sitt mobila bredband så gör man det.

Läs mer hos Hallon: 

Läs mer & Beställ

Uppsägningstider för sina abonnemang? 

Nej, Hallon har inga bindningstider eller uppsägningstider för sina abonnemang vad gäller mobilt bredband. Du kan tryggt avsluta abonnemanget ifall du skulle vilja eller behöver göra detta. Livet förändras och man kan behöva göra uppsägning då.

Hur stora är surfmängderna för Hallon mobila bredband? 

Hallon har i dagsläget 2 alternativ vad gäller trådlöst bredband. Man har abonnemang liten som är på 5GB surf per månad och man har Stor som ligger på 20GB surf per månad. Det är generöst tilltaget och båda alternativen finns tillgängliga för dig som vill ha kontantkort. Då gäller sufrmängden i 30 dagar.

Kundtjänst hos Hallon. Hur fungerar den?

Hallon har en bra och fungerande kundtjänst. Det finns chatt, mail och en gedigen Q och A för att du skall kunna lösa dina frågor direkt via Hallons hemsida. De fyller även på hela tiden med ny uppdaterad information till sina kunder så att de kan ta del av nya funktioner och information direkt på sajten.

Har Hallon bra priser för mobilt bredbands abonnemang? 

Hallon ligger riktigt bra till vad gäller priser för sitt trådlösa bredband. Både vad gäller kontantkort men även för abonnemang. Hallon har alltid siktat in sig på att ha bäst priser för sina mobila tjänster och man lyckas oftast med detta. Prismässigt är Hallon bästa valet för dig som kund!

Se priser direkt hos Hallon:

Läs mer & Beställ

Har Hallon kontantkort för mobila bredband?  

Ja, som vi nämnde här ovan så har Hallon 2 stycken kontantkort för mobilt bredband. Man har samma surfmängder som för abonnemangen och det är Liten på 5GB samt Stor med 20 Gb surf per månad. För kontantkorten så har man surfen 30 dagar från inköp.

Vi rekommenderar absolut Hallon som en stabil och mycket prisvärd leverantör av mobilt bredband. Ett bra val!