Mobilt Bredband

Jämför mobila bredband

Hallon mobilt bredband [omdöme, tips & erbjudande 2024]

Hallon är den lilla mobiloperatören som gjort sig känd för låga priser och smidiga lösningar. Skaffa mobilt bredband från Hallon!

Surf

Minst2GB
2 GB 100 GB

Abonnemangstyp

  Populära val

  Mobilnät

  Surf
  2GB
  2 GB 100 GB
  Filtrera
  Loading...

  4 Abonnemang hittades

  Senast kontrollerat 2024-07-11
  Hallon
  5 GBsurf
  FriaSamtal
  FriaSMS
  0månBindning
  0krStartavgift

  39kr/mån

  89kr/mån
  Surf
  Spara surfJa (100 GB)
  Surfa inom EUNej
  SurfhastighetUpp till 100 Mbit/s
  Om operatören
  Mobilnät3
  KundsupportJa
  5GJa
  Jämförelsepris
  Mån 1-339 kr/mån
  Mån 4-1289 kr/mån
  Totalpris år 1918 kr
  Hallon
  20 GBsurf
  FriaSamtal
  FriaSMS
  0månBindning
  0krStartavgift

  59kr/mån

  149kr/mån
  Surf
  Spara surfJa (100 GB)
  Surfa inom EUNej
  SurfhastighetUpp till 100 Mbit/s
  Om operatören
  Mobilnät3
  KundsupportJa
  5GJa
  Jämförelsepris
  Mån 1-359 kr/mån
  Mån 4-12149 kr/mån
  Totalpris år 11518 kr
  Hallon
  100 GBsurf
  FriaSamtal
  FriaSMS
  0månBindning
  0krStartavgift

  99kr/mån

  249kr/mån
  Surf
  Spara surfJa (100 GB)
  Surfa inom EUNej
  SurfhastighetUpp till 100 Mbit/s
  Om operatören
  Mobilnät3
  KundsupportJa
  5GJa
  Jämförelsepris
  Mån 1-399 kr/mån
  Mån 4-12249 kr/mån
  Totalpris år 12538 kr
  Hallon
  200 GBsurf
  FriaSamtal
  FriaSMS
  0månBindning
  0krStartavgift

  119kr/mån

  299kr/mån
  Surf
  Spara surfJa (100 GB)
  Surfa inom EUNej
  SurfhastighetUpp till 100 Mbit/s
  Om operatören
  Mobilnät3
  KundsupportJa
  5GJa
  Jämförelsepris
  Mån 1-3119 kr/mån
  Mån 4-12299 kr/mån
  Totalpris år 13048 kr

  Varför mobilt bredband från Hallon?

  Hallon är den lilla mobiloperatören som gjort sig känd för låga priser och smidiga lösningar både för trådlöst bredband men även för annan form av mobiltelefoni. Bra abonnemang, fin täckning samt lågt pris har verkligen gjort Hallon känt och populärt bland alla typer av kunder.

  Bakom Hallon står den större operatören Tre vilket gör att när du använder Hallons mobila tjänster i själva verket surfar på Tres kraftfulla och pålitliga nät. För dig som är trött på långa bindningstider och fakturor som dimper ned i brevlådan är Hallon ett riktigt bra val.

  4 alternativ för mobila bredband

  Hallon erbjuder dessutom fyra olika surfmängder att välja på både i sina abonnemang och för sina kontantkort för mobilt bredband. Vi rekommenderar oftast Hallon som operatör för de är ett bra val både vad gäller priser, täckning, hastigheter och kundtjänst.

  Hallon mobilt bredband

  Lösningar för mobilt bredband

  Hos Hallon kan du välja mellan fyra olika surfmängder för mobilt bredband. De olika valmöjligheterna går från 5 GB upp till 200 GB. Det finns absolut ett alternativ som passar dig. Är ni flera som ska surfa på samma uppkoppling eller om du ska använda ditt bredband mycket väljer du en större mängd.

  Om du hellre vill ha ditt mobila bredband på kontantkort finns även en lösning för det. Priset och datamängden är på dessa paket samma som på de paket som avser abonnemang. Så länge du befinner dig i ett täckningsområde för 4G så surfar du alltid i denna hastighet med Hallons mobila bredband.

  Läs mer här nedan: 

  Läs mer & Beställ

  Andra fördelar med Hallon

  Förutom de låga priserna så finns det en rad andra fördelar att ta del av när man använder sig av Hallons mobila bredband. När du tecknar abonnemang har du till exempel ingen bindningstid. Du kan dessutom byta mellan olika abonnemang om du skulle upptäcka att det du valt inte riktigt passar dig.

  För dig som hatar när räkningar i brevlådan är Hallon också ett bra alternativ. Denna mobiloperatör har löst betalningen genom att istället dra det debiterade beloppet direkt från ditt kontokort varje månad. Även om detta är en liten mobiloperatör så har de den större operatören Tre i ryggen. Det gör att du inte behöver oroa dig för att det ska vara dålig täckning eftersom du surfar på Tres stora nät. Tre har bra täckning över hela Sverige.

  Läs mer hos Hallon: 

  Läs mer & Beställ

  Vanliga frågor och svar om Hallon mobilt bredband

  Vilket nät använder sig Hallon av?

  Hallon använder sig av Tres stora när vad gäller både mobiltelefoni samt sitt mobila bredband. De har bra täckning över hela Sverige och i tätorter surfar du med högsta hastighet. Det är ett stabilt och säkert nät och därför kan man inte se Hallon som en liten operatör i den meningen.

  Kan man välja till surfplatta till abonnemanget för mobilt bredband?

  Hallon säljer just nu enbart abonnemang för mobilt bredband utan surfplattor. Det är så kallade rena abonnemang där du använder dig av de produkter du redan har eller så kan du köpa en ny surfplatta separat via någon annan butik. Hallon har riktigt bra priser för sina abonnemang så det är absolut ett bra val!

  Har Hallon bindningstider för mobila bredband? 

  Hallon har inga uppsägningstider vad gäller mobilt bredband. De har heller inga bindningstider vad gäller övrig mobiltelefoni och abonnemang så det är ännu en fördel för Hallons kunder. Vill man säga upp sitt mobila bredband så gör man det enkelt.

  Uppsägningstider för sina abonnemang? 

  Nej, Hallon har inga bindningstider eller uppsägningstider för sina abonnemang vad gäller mobilt bredband. Du kan tryggt avsluta abonnemanget ifall du skulle vilja eller behöver göra detta. Livet förändras och man kan behöva göra en uppsägning då.

  Hur stora är surfmängderna för Hallon mobila bredband? 

  Hallon har i dagsläget 4 alternativ vad gäller trådlöst bredband. Man har abonnemang liten som är på 5 GB surf per månad och man har den största som ligger på 200 GB surf per månad. Det är generöst tilltaget och alla alternativen finns tillgängliga för dig som vill ha kontantkort. Då gäller surfmängden i 30 dagar.

  Kundtjänst hos Hallon. Hur fungerar den?

  Hallon har en bra och fungerande kundtjänst. Det finns chatt, mail och en gedigen Q och A för att du skall kunna lösa dina frågor direkt via Hallons hemsida. De fyller även på hela tiden med ny uppdaterad information till sina kunder så att de kan ta del av nya funktioner och information direkt på sajten.

  Har Hallon bra priser för mobilt bredbands abonnemang? 

  Hallon ligger riktigt bra till vad gäller priser för sitt trådlösa bredband. Både vad gäller kontantkort men även för abonnemang. Hallon har alltid siktat in sig på att ha bäst priser för sina mobila tjänster och man lyckas oftast med detta. Prismässigt är Hallon bästa valet för dig som kund!

  Har Hallon kontantkort för mobila bredband? 

  Ja, som vi nämnde här ovan så har Hallon 4 alternativ på kontantkort för mobilt bredband. Man har samma surfmängder som för abonnemangen och det är för den minsta på 5 GB till den största på 200 GB surf. För kontantkorten så har du surfen 30 dagar från inköp.

  Vi rekommenderar absolut Hallon som en stabil och mycket prisvärd leverantör av mobilt bredband. Ett bra val!