Mobilt Bredband

Jämför mobila bredband

Chilimobil mobilt bredband

Surf

Minst2GB
2 GB 100 GB

Abonnemangstyp

  Populära val

  Mobilnät

  Surf
  2GB
  2 GB 100 GB
  Filtrera
  Loading...

  3 Abonnemang hittades

  Senast kontrollerat 2024-07-12
  Chilimobil
  Fri GBsurf
  FriaSamtal
  FriaSMS
  0månBindning
  0krStartavgift

  349kr/mån

  449kr/mån
  Surf
  Spara surfNej
  Surfa inom EUNej
  SurfhastighetUpp till 1000 Mbit/s
  Om operatören
  MobilnätTre
  KundsupportJa
  5GJa
  Jämförelsepris
  Mån 1-2349 kr/mån
  Mån 3-12449 kr/mån
  Totalpris år 15188 kr
  Chilimobil
  Fri GBsurf
  FriaSamtal
  FriaSMS
  0månBindning
  0krStartavgift

  349kr/mån

  399kr/mån
  Surf
  Spara surfNej
  Surfa inom EUNej
  Surfhastighet100 Mbit/s
  Om operatören
  MobilnätTre
  KundsupportJa
  5GNej
  Jämförelsepris
  Mån 1-2349 kr/mån
  Mån 3-12399 kr/mån
  Totalpris år 14688 kr
  Chilimobil
  Fri GBsurf
  FriaSamtal
  FriaSMS
  0månBindning
  0krStartavgift

  349kr/mån

  Surf
  Spara surfNej
  Surfa inom EUNej
  Surfhastighet10 Mbit/s
  Om operatören
  MobilnätTre
  KundsupportJa
  5GNej
  Jämförelsepris
  Mån 1-12349 kr/mån
  Startavgift0 kr
  Totalpris år 14188 kr

  Varför mobilt bredband från Chilimobil?

  Chilimobil är en operatör med en tydligt inriktning – surf! De vill ge sina kunder mycket av det som de tror att kunderna vill ha allra mest av – och det är just surf. Chilimobil har som vision att de vill förenkla vår digitala vardag så mycket som möjligt, och det görs allra bäst med flexibla, enkla och obegränsade abonnemang. Det är precis den här typen av abonnemang som Chilimobil erbjuder. 

  Chilimobil säljer abonnemang för mobila bredband, mobilabonnemang och routrar. De har även ett samarbete med Samsung som gör att man via Samsungs hemsida kan köpa en mobiltelefon tillsammans med ett abonnemang från Chilimobil. Man kan även köpa streamingtjänsten Viaplay via Chilimobil. 

  Det som gör att Chilimobil sticker ut lite jämfört med många av dess konkurrenter är att de erbjuder mobilt bredband med helt fri surf – samtidigt som de har väldigt enkla och bekymmersfria villkor. Med mobilt bredband med obegränsad surf kan man surfa precis hur mycket man vill under månaden och man behöver inte oroa sig för att surfen ska ta slut eller att man ska behöva fylla på med nya surf (som många gånger dessutom kan bli ganska dyrt). 

  chili mobil

  Tre olika hastigheter på mobilt bredband

  Hos Chilimobil kan man välja på tre olika hastigheter på sitt bredband: 10 Mbit/s, 100 Mbit/s eller 1000 Mbit/s- alla alternativen har helt fri surf.  Älskar man att surfa mycket utan att behöva tänka på sitt abonnemang har alltså Chilimobil lösningen. 

  Ett abonnemang med fri surf kan även vara en bra lösning om man är flera stycken som ska dela på surfen. Kanske har man mobilt bredband hemma istället för fast bredband eller så vill man ta med sig bredband till hela familjen under semestern. 

  Läs mer här nedan: 

  Läs mer & Beställ

   

  Lösningar för mobilt bredband

  Beställer man mobilt bredband från Chilimobil så får man tillgång till det via ett abonnemang. De har alltså inga kontantkort. Villkoren för Chilimobils abonnemang är dock fördelaktiga och lätta att förstå. Bindningstid? Absolut inte! Fakturor? Nej tack! Med Chilimobil kan du alltså byta abonnemang och hastighet precis när du vill. Behöver du snabbare surf än vad du först trodde? Då byter du enkelt till abonnemanget med 100 Mbit/s istället.

  Du betalar enkelt ditt abonnemang med kort istället för faktura. Beloppet för abonnemanget dras i förskott varje månad från betalkortet du registrerat. Eftersom du betalar i förskott gör Chilimobil ingen kreditkoll när du blir kund och du slipper hålla koll på fakturor och förfallodatum. 

  Andra fördelar med Chilimobil

  • Ingen bindningstid
  • Alla abonnemang har obegränsad surf
  • Betala med betalkort – inga fakturor och ingen kreditkoll

  Om du beställer ett abonnemang från Chilimobil får du inte bara ett mobilt bredband fullproppat med surf, du får även tillgång till Viaplay helt gratis under ett par månader. Du kan alltså använda ditt nya bredband till att se hur mycket filmer och serier du vill via Viaplays tjänst. 

  Läs mer hos Chilimobil: 

  Läs mer & Beställ

  Vanliga frågor och svar om Chilimobils mobila bredband

  I vilket nät surfar man med Chilimobil?

  Chilimobil har inget eget mobilnät utan som kund hos Chili får man ringa och surfa i någon av de större operatörernas nät. När det kommer till Chilimobil är den operatören Tre. Det innebär att man surfar i höga hastigheter och med god täckning. Täckningen är allra bäst i storstäder.

  Kan man välja surfplatta till abonnemanget för mobilt bredband?

  Chilimobil har en liten webbshop där de säljer mobiltelefoner och surfplattor. Många är begagnade, men i fint skick, medan andra är helt nya. Man kan välja att delbetala enheter man köper via Chilimobil, men det gör man via Klarna. Enheten betalar man alltså inte tillsammans med abonnemanget och den påverkar inte abonnemangets bindningstid. 

  Har Chilimobil bindningstider för mobila bredband?

  Nej, Chilimobil har inga bindningstider på sina abonnemang.

  Hur stora surfmängder har Chilimobil på sina mobila bredband?

  Alla abonnemang hos Chilimobil har obegränsad surf, det som skiljer dem åt är hastigheten på surfen.

  Kundtjänst hos Chilimobil, hur fungerar den?

  Chilis kundtjänst kan du nå via chatt, Facebook Messenger, meddelande via hemsidan eller mejl. Chatten och messenger är öppen mellan 08:00 och 17:00 på vardagar. Meddelanden och mejl kan man skicka när man vill och man ska få svar senast inom ett dygn. Chili har även en support-sida med information om deras abonnemang och tjänster. Där kan man hitta svar på allmänna frågor om betalningar, abonnemangen, leverans, surfmängder och mycket annat man kan undra över.

  Fungerar Chilimobils mobila bredband utomlands?

  Nej, Chilimobils bredband via mobilnätet fungerar endast inom Sverige. 

  Har Chilimobil bra priser för mobilt bredband? 

  Chilimobil ligger tryggt i det billigare mellanskiktet när det kommer till prisklass. De är inte absolut billigast, men de är långt ifrån dyrast. När det kommer till abonnemang med obegränsad surf ligger Chilimobil riktigt bra till både när det gäller pris och villkor. Hos Chilimobil får du helt enkelt riktigt mycket surf för dina pengar!