tele2

Varför mobilt bredband från Tele 2?

För dig som vill vara säker på att kunna använda dig av internet nästan var du än befinner dig är mobilt bredband ett bra val. Visst finns det numera gratis wifi på många platser, men med ett mobilt bredband behöver du aldrig oroa dig för att sakna en uppkoppling när du behöver den. Tele2 är en svensk mobiloperatör med många år i branschen. Man har jobbat med internetlösningar ända sedan 1991, något som borgar för att man har bra och pålitliga produkter. I kategorin mobilt bredband erbjuder man ett flertal lösningar, både för den som surfar sparsamt och den som är i behov av mycket data.

Tre olika datapaket

Tele2 erbjuder tre olika datapaket för mobilt bredband. Du kan välja mellan surfmängder på 40, 100 och hela 400 GB. Det minsta paketet med 40 GB kostar 249 kronor i månaden och passar ensamhushållet eller parhushållet som använder sin data ganska sparsamt. Mellanpaketet på 100 GB kostar 349 kronor i månaden och passar den som har behov av lite mer surf, till exempel den som jobbar med krävande applikationer på datorn eller streamar mycket film. Det är också perfekt för familjen då man kan dela data mellan olika enheter. Det största paketet är på hela 400 GB och kostar 449 kronor i månaden och passar det stora hushållet. Med den stora datamängden kan en hel familj streama film och göra andra datakrävande saker utan att surfen tar slut. Det är en stor fördel att Tele2 har ett brett utbud av lösningar för mobilt bredband, på så sätt kan du hitta en som är perfekt för just dig.

Olika typer av modem

För att du ska kunna använda ditt mobila bredband måste du ha någon form av modem. Tele2 erbjuder en rad sådana lösningar. Du kan till exempel välja ett litet usb-modem som stoppas direkt i datorns usb-uttag. För familjen passar en kraftfull router som låter alla familjemedlemmar surfa trådlöst. Dessa finns i två varianter, en större som klarar upp till 64 enheter samtidigt och ett mindre som klarar 10 enheter samtidigt. Du hittar också sim-kort som du enkelt kopplar in till din surfplatta eller till din router.