Varför Tre mobilt bredband?

Tre är en av de större mobiloperatörerna vi har i Sverige, något som innebär snabb och trygg surf på ett stort nät. Det är en av anledningarna till att det kan vara bra att välja mobilt bredband från denna operatör. Hos Tre kan du både välja att teckna mobilt bredband på abonnemang och kontantkort.

Kontantkort kan vara bra för dig som avser att bara använda ditt mobila bredband ibland. Abonnemang passa den som har behov av ett mobilt bredband hela tiden.

tre

Alternativ för mobilt bredband hos Tre

Hos Tre hittar du surfmängder för abonnemang i storlekarna 3G – 500 GB. Det gör att du enkelt kan anpassa abonnemanget för dina behov. Du som endast surfar lite kan välja en mindre surfmängd medan du som använder mycket surf kan välja en större mängd. Se mer via knappen här nedan:

Läs mer & Beställ

Naturligtvis påverkas priset av den mängd surf du väljer. Tre har också en rad lösningar för mobilt bredband på kontantkort.  Dessutom kan du välja giltighetstid på upp till 90 dagar på vissa värdebevis. Det gör att du kan ladda på med en större surfmängd och använda den under flera månader.

Tillbehör till ditt mobila bredband

Tre erbjuder också en rad tillbehör till ditt mobila bredband. Du hittar också en del andra tillbehör såsom routers och modem. En pocket wifi låter dig till exempel dela surf med andra, surfa i 3G till 4G samt surfa var du vill.

Stort sortiment hos Tre

Tre har också 4G routers som även den låter dig dela surf och surfa i högsta hastighet. Om du söker ett litet modem är en liten router som du pluggar in i vägguttaget perfekt för dig. De har även andra tillbehör och produkter som gör det lätt för dig att hålla dig uppkopplad mot världen.

Tre är ett av de bästa alternativen helt klart när du skall surfa mobilt med bredband. Stora surfmängder och snabbt nät!