Mobilt Bredband

Jämför mobila bredband

Fibio mobilt bredband

Varför mobilt bredband från Fibio?

Fibio är en ny lågprisoperatör med låga priser och som har valt att erbjuda prisgaranti både vad gäller mobilt bredband och mobilabonnemang vilket i skrivande stund är helt unikt på den svenska marknaden inom telekom. Operatören satsar också på att få nöjda kunder och lovar att svara på telefon och e-post inom en viss tid och klarar de inte att hålla tiden får du som kund extra surf på ditt mobila bredband.

Operatören Fibio använder sig av Telenors stabila nät som täcker större delen av Sverige. Skulle du tappa täckning erbjuder Fibio också kostnadsfri hjälp eller pengarna tillbaka enligt deras täckningsgaranti.

Fibio

Fem olika storlekar på abonnemang

Fibio har tre olika storlekar på surfmängder när det kommer till mobila bredband. Variationen är stor så att du som kund kan hitta den surfmängd du behöver om det så är lite för småsurfaren eller riktigt mycket för storsurfaren. Bredbandet kan du ta med dig inom Sverige och EU. För det allra minsta abonnemanget kan du surfa fritt inom EU upp till 2 GB och de övriga abonnemangen upp till 10 GB.

Läs mer här nedan: 

Läs mer & Beställ

Andra fördelar med Fibio

Förutom låga priser och prisgaranti finns flera andra fördelar att ta del av när du använder dig av Fibios mobila bredband. Du slipper bindningstid och kan byta fritt mellan olika abonnemang. Har du inte alltid behov av ditt bredband har du även möjlighet att pausa abonnemanget upp till 6 månader en gång om året. Som kund får du också en extra lång ångerrätt på tre veckor mot den vanliga tiden på två veckor enligt konsumentlagen.

Du behöver heller inte oroa dig för dålig täckning eftersom det är ett stabilt nät via Telenor och du får även täckningsgaranti.

Läs mer här nedan: 

Läs mer & Beställ

Vanliga frågor och svar om Fibios mobila bredband

Vilket nät använder sig Fibio av?

Fibio använder sig av Telenors nät för både mobilt bredband och mobiltelefoni. Telenors nät har bra täckning över Sverige då det täcker 90% av landets yta.

Kan man välja till surfplatta till abonnemanget för mobilt bredband?

Fibio har en egen webbutik där du kan köpa både mobiltelefoner och surfplattor. Du kan i samband med beställning av abonnemang inte köpa till utan du kan göra det separat före eller efter din beställning. När du köper dessa produkter ger det ingen extra rabatt på abonnemangen.

Har Fibio bindningstider för mobila bredband?

Fibio har inga uppsägningstider eller bindningstider vad gäller varken mobilt bredband eller mobiltelefoni.

Kundtjänst hos Fibio – hur fungerar den?

Fibio har satsat stort på sin kundtjänst med många kommunikationsvägar via e-post, telefon och sociala kanaler. De lovar dessutom svar inom en viss tid annars bjuder de på lite extra surf.

Hur stora surfmängder har Fibio på sina mobila bredband?

Du kan välja abonnemang med 3, 20, 40, 100 eller 200 GB surfmängd varje månad.

Fungerar Fibios mobila bredband utomlands?

Ja inom EU kan du använda Fibios mobila bredband.

Har Fibio bra priser för mobilt bredband?

Fibio har låga priser och skulle du hitta ett likvärdigt abonnemang som är billigare någon annanstans så matchar de priset med sin prisgaranti. Billigare än så kan det inte bli!