Mobilt Bredband

Jämför mobila bredband

Fibio mobilt bredband

Varför mobilt bredband från Fibio?

Fibio är en ny lågprisoperatör med låga priser och som har valt att erbjuda prisgaranti både vad gäller mobilt bredband och mobilabonnemang vilket i skrivande stund är helt unikt på den svenska marknaden inom telekom. Operatören satsar också på att få nöjda kunder och lovar att svara på telefon och e-post inom en viss tid och klarar de inte att hålla tiden får du som kund extra surf på ditt mobila bredband.

Operatören Fibio använder sig av Telenors stabila nät som täcker större delen av Sverige. Skulle du tappa täckning erbjuder Fibio också kostnadsfri hjälp eller pengarna tillbaka enligt deras täckningsgaranti.

Fibio

Fem olika storlekar på abonnemang

Fibio har tre olika storlekar på surfmängder när det kommer till mobila bredband. Variationen är stor så att du som kund kan hitta den surfmängd du behöver om det så är lite för småsurfaren eller riktigt mycket för storsurfaren. Bredbandet kan du ta med dig inom Sverige och EU. För det allra minsta abonnemanget kan du surfa fritt inom EU upp till 2 GB och de övriga abonnemangen upp till 10 GB.

Läs mer här nedan: 

Läs mer & Beställ

Andra fördelar med Fibio

Förutom låga priser och prisgaranti finns flera andra fördelar att ta del av när du använder dig av Fibios mobila bredband. Du slipper bindningstid och kan byta fritt mellan olika abonnemang. Har du inte alltid behov av ditt bredband har du även möjlighet att pausa abonnemanget upp till 6 månader en gång om året. Som kund får du också en extra lång ångerrätt på tre veckor mot den vanliga tiden på två veckor enligt konsumentlagen.

Du behöver heller inte oroa dig för dålig täckning eftersom det är ett stabilt nät via Telenor och du får även täckningsgaranti.

Läs mer här nedan: 

Läs mer & Beställ

Varför mobilt bredband från Fibio?

Fibio är en mobil- och bredbandsoperatör som har lagt mycket krut på att hålla sina kunder så nöjda som möjligt. De erbjuder snabb kundservice, extra lång ångerrätt och de hävdar att de har 100 % nöjd kund-garanti. 

För att hålla sina kunder nöjda erbjuder Fibio enkla abonnemang med lättöverskådliga villkor. Inga av deras abonnemang har någon bindningstid, de har heller inga anslutningsavgifter eller startavgifter, och om du inte är nöjd med din beställning från Fibio har du 3 veckors ångerrätt.

Kundtjänsten nås via chatt på Fibios hemsida, e-post, formulär eller telefon. Om du ringer Fibio ska ditt samtal besvaras inom 10 minuter och om du skickar ett mejl ska du få svar inom 24 timmar. 

Fibios mobila bredband

I sin butik erbjuder Fibio mobilabonnemang, hemtelefoni och abonnemang för mobilt bredband. Deras mobila bredband finns i fyra olika storlekar anpassade efter olika typer av användare. Deras minsta bredbandsabonnemang passar vardagsanvändaren som mest surfar och bara strömmar film och musik ibland, medan deras största abonnemang passar den som vill göra allt – och mycket. Däremellan finns ytterligare två surfstorlekar som passar den som vill surfa lite mer och kanske dela sin anslutning med andra användare. 

Till skillnad från många andra mobila bredband kan man ta med Fibios anslutning när man reser inom EU – det fungerar alltså inte endast inom Sverige. Alla abonnemang har en viss surfpott som kan användas inom EU – men den är olika stor beroende på vilken storlek på abonnemang man har. 

Fibios bredband ger täckning i Telenors mobildatanät. Telenor erbjuder riktigt stabil och snabb täckning över stora delar av landet. Med ett abonnemang hos Fibio får man surfa i upp till 4G-nätet. Använd bredbandet för att surfa snabbt och stabilt med din smartphone, surfplatta och dator. 

Läs mer hos Fibio: 

Läs mer & Beställ

 

Andra abonnemang hos Fibio

Förutom mobilt bredband så erbjuder Fibio även: 

Fibio har även en liten webbshop där de säljer smartphones från Apple, Samsung och OnePlus. Köp telefonen tillsammans med ett mobilabonnemang och välj själv om du vill ha bindningstid på ett eller två år. 

Läs mer om senaste nyheterna inom mobilt bredband.

Fördelar med Fibio

Två stora fördelar med att välja Fibio som bredbandsoperatör är att de erbjuder 100 % nöjd kund-garanti och lägsta prisgaranti. De två garantierna innebär att om du hittar en likvärdig tjänst hos en annan operatör till ett lägre pris, matchar Fibio det priset. Prismatchning kan göras en gång och endast inom de två första månaderna sen man blev kund. 

  • Ingen bindningstid
  • Ingen anslutningsavgift
  • Prismatchning om du hittar ett billigare abonnemang
  • Tillgänglig kundtjänst med snabba svarstider
  • 4,7/5 i betyg hos Trustpilot – övervägande nöjda kunder 
  • Täckning i Telenors nät

Vanliga frågor och svar om Fibio mobilt bredband

Vilket nät använder sig Fibio av?

Fibio använder sig av Telenors mobilnät både när det kommer till bredband och mobiltelefoni. Telenor har bra, säker och stabil täckning över stora delar av Sverige och erbjuder riktigt snabba uppkopplingar. 

Kan man köpa till en surfplatta när man köper mobilt bredband av Fibio?

Nej, Fibio har inga surfplattor i sin webbutik. De har heller inga routrar. I sin webbutik säljer Fibio ett litet urval av smartphones från Apple, Samsung och OnePlus. Om du redan har enheter som du vill använda med ditt mobila bredband erbjuder Fibio bra priser på uppkoppling.

Har Fibio någon bindningstid?

Nej, Fibio har ingen bindningstid på några av sina abonnemang. Det gäller mobilt bredbandsabonnemang och mobilabonnemang. Du kan alltså enkelt byta storlek på ditt abonnemang om du valt ett för stort eller för litet. 

Vad innebär Fibios lägst pris-garanti?

Det innebär att Fibio matchar priset om du hittar ett abonnemang, med samma innehåll, till en lägre prislapp. Du kan endast använda denna garanti en gång och bara under de två första månaderna efter att du blivit kund.

Hur snabbt kan jag surfa med Fibios mobila bredband?

Fibio använder sig av Telenors mobilnät. Det innebär att du. Med 4G-nätet kan komma upp i hastigheter på mellan 10 och 100 Mbit/s. Hur snabb din uppkoppling faktiskt blir beror på din täckning, utrustning och hur belastat nätet är för tillfället. 

Vilket nät använder sig Fibio av?

Fibio använder sig av Telenors nät för både mobilt bredband och mobiltelefoni. Telenors nät har bra täckning över Sverige då det täcker 90% av landets yta.

Kan man välja till surfplatta till abonnemanget för mobilt bredband?

Fibio har en egen webbutik där du kan köpa både mobiltelefoner och surfplattor. Du kan i samband med beställning av abonnemang inte köpa till utan du kan göra det separat före eller efter din beställning. När du köper dessa produkter ger det ingen extra rabatt på abonnemangen.

Har Fibio bindningstider för mobila bredband?

Fibio har inga uppsägningstider eller bindningstider vad gäller varken mobilt bredband eller mobiltelefoni.

Kundtjänst hos Fibio – hur fungerar den?

Fibio har satsat stort på sin kundtjänst med många kommunikationsvägar via e-post, telefon och sociala kanaler. De lovar dessutom svar inom en viss tid annars bjuder de på lite extra surf.

Hur stora surfmängder har Fibio på sina mobila bredband?

Du kan välja abonnemang med 3, 20, 40, 100 eller 200 GB surfmängd varje månad.

Fungerar Fibios mobila bredband utomlands?

Ja inom EU kan du använda Fibios mobila bredband.

Har Fibio bra priser för mobilt bredband?

Fibio har låga priser och skulle du hitta ett likvärdigt abonnemang som är billigare någon annanstans så matchar de priset med sin prisgaranti. Billigare än så kan det inte bli!