Mobilt Bredband

Jämför mobila bredband

Jämför 14+ mobilt bredband abonnemang

Hitta rätt bland mobila bredband. Utbudet av mobila bredbandslösningar är stort. Jämför mobilt bredband till bra priser här!

mobiltbredband

Surf

Minst2GB
2 GB 100 GB

Abonnemangstyp

  Populära val

  Mobilnät

  Surf
  2GB
  2 GB 100 GB
  Filtrera
  Loading...

  Hitta rätt bland alla mobila bredband i Sverige

  Utbudet av mobila bredbandslösningar i Sverige är stort. Det finns lösningar för dig som vill surfa trådlöst både om du har mindre behov av surf men även för dig som behöver använda dig av riktigt mycket surfmängd.

  I takt med att vi kräver mer och mer av våra internetuppkopplingar lockar operatörerna med billigare och bättre lösningar för dig som kund. Här på vår hemsida hjälper vi dig att jämföra priser på mobila bredband i Sverige och vi vill att du ska hitta den bästa produkten för dig och dina surfbehov.

  Hallon har flera fina erbjudande vad gäller mobilt bredband. De ligger bra till både prismässigt, med surfmängder samt täckning. Vi ger tips och råd för att du ska kunna jämföra priser, datamängder, surfvanor, behov, bindningstider samt annat som rör ditt mobila bredband och ditt surfande.

  Hur du jämför mobilt bredband

  När du står inför uppgiften att hitta en mobil bredbandslösning finns det en rad olika faktorer du bör titta extra på för att kunna göra en bra jämförelse. Det är nämligen inte alltid så att den billigaste lösningen blir bäst för dig i längden.

  Det första du bör jämföra är hur mycket surf du får i förhållande till priset samt den täckning som erbjuds. När du har hittat en lösning som verkar matcha dina surfvanor till ett bra pris är det också viktigt att du tittar på hur täckningen för operatören ser ut.

  Ett mobilt bredband som verkar bra från början kan visa sig ha väldigt dålig täckning i just ditt område. Om så är fallet är det bättre att välja ett dyrare alternativ med bättre täckning. Glöm heller inte att kontrollera hur bindnings- och uppsägningstiderna ser ut.

  Jamfor pris mobilot bredband

  Bindningsfria mobila bredband

  De flesta operatörer har numera bindningsfria abonnemang för sina trådlösa bredband så du behöver inte oroa dig för att bli fast med ditt val. Köper du ett separat abonnemang är det ofta bindningsfritt men köper du ett abonnemang med surfplatta, router eller något annat erbjudande kan det innebära att du också får en viss bindningstid.

  För dig som vanlig användare är det ofta enkelt att välja en storlek av mobilt bredband. Du kan alltid ändra dig och uppgradera eller nedgradera ditt val om du behöver det. Vissa operatörer låter också vissa produkter ingå i sina abonnemang till exempel ett modem eller möjlighet att dela på surfen.

  Numera går det snabbt att välja ett mobilt bredband och du får bra med surf för dina pengar. Det finns billigare alternativ samt ett par alternativ med lite högre pris och större surfmängder.

  Vill du öka på din surfmängd är det som sagt lätt att göra när du känner att du behöver mer data.

  Hallon

  Hallon

  Hallon är den operatör som verkligen ger mycket för pengarna. De har ofta bra erbjudande och du kan skaffa mobilt bredband, kontantkort och mobilabonnemang hos Hallon!

  Läs mer & Beställ

  Tre

  Tre

  Tre är den operatör som verkligen satsat på att erbjuda mycket surfmängd i sina abonnemang och kontantkort. Du kan skaffa mobila bredband, kontantkort och abonnemang via Tre. De har snabbt nät och bra villkor!

  Läs mer & Beställ

  Chilimobil

  Chilimobil är, precis som Hallon, en operatör i Tres mobilnät. Med obegränsad surf erbjuder Chilimobil konkurrenskraftiga mobilt bredbandsabonnemang där man får mycket för pengarna. Välj vilken hastighet du vill ha på din uppkoppling och surfa obegränsat – alltid. 

  Läs mer & Beställ

  Comviq

  Comviq

  Comviq är operatören som har gjort sig kända för sina kontantkort, men de har även abonnemang för mobilt bredband (och fast bredband). Hos Comviq surfar man alltid fritt i ett datanät som ägs av Telenor och Tele2. 

  Läs mer & Beställ

  Telenor

  Telenor

  Telenor är en stor och trygg operatör med eget mobilnät. Mobilt bredbandsabonnemang finns med obegränsad surf. De har även kontantkort med surf. 

  Läs mer & Beställ

  Tele2

  Tele2 är en av de stora operatörerna som äger sitt eget mobilnät. Detta innebär större chanser för stora surfmängder till bra priser. Du kan skaffa mobilt bredband både som abonnemang och kontantkort hos Tele2.

  Läs mer & Beställ

  Fibio

  Fibio är en operatör i Telenors mobildatanät. De erbjuder abonnemang för mobilt bredband i flera olika storlekar – både för den sparsamma surfaren och den som vill surfa hela dagarna. Förutom mobilt bredband hittar du även mobiltelefonabonnemang, hemtelefonabonnemang och en liten webbshop med smartphones. 

  Läs mer & Beställ

  Billigast mobilt bredband? Ta hänsyn till dina surfvanor!

  Det är alltså bäst att titta och jämföra både priser samt surfmängd. Hur mycket surf du faktiskt använder och sedan teckna ett abonnemang som matchar detta på så sätt sparar du pengar i längden.

  Skulle du vilja öka på med mer data så är det som sagt enkelt att ordna. Du sitter som sagt inte fast utan kan enkelt uppgradera via din operatör.

  Jämförelse av mobila bredband mellan alla svenska operatörer

  Det är ingen tvekan om att priset har en betydelses för de allra flesta som letar mobilt bredband. Det tillsammans med den täckning du behöver är det som brukar avgöra. Befinner du dig i tätort eller nära en normalstor ort så är oftast täckningen bra. Då är det bara att välja ett alternativ och börja surfa.

  Känner du att du inte vet vad du är i behov av så rekommenderar vi att du kikar igenom ett par sidor till här inne på vår sajt. Vi har tagit fram värdefull information för att du ska kunna läsa på om olika svenska operatörer och olika bredband. Med vår hjälp gör vi det enklare att kunna jämföra mobila bredband mellan alla svenska operatörer så att du kan hitta det bästa mobila bredbandet. Har du redan bestämt dig för vilket mobila bredband du ska välja så slå till och skaffa dig ett snabbt internet oavsett vart du befinner dig. Mobilt bredband ger verkligen frihet att använda både platta, router eller dator där du befinner dig.

  Det är fantastiskt många gånger! Att kunna surfa i stort sett vart man vill! Flest av våra besökare har valt Hallons bredband!

  Vanliga frågor och svar om att jämföra mobilt bredband abonnemang

  Vilka operatörer finns det för mobilt bredband?

  Det finns flera operatörer att välja på och för bättre översikt har vi samlat alla operatörer för mobilt bredband inne på vår sajt!

  Hur jämför man bäst mobilt bredband?

  Att det är god täckning hemma hos dig med de olika operatörerna är ofta det första man bör kontrollera. Därefter får man hitta de som har de surfmängder som passar dig bäst och slutligen vad priset blir över en längre tid.

  Hur lång bindningstid är det på abonnemang för mobilt bredband?

  De allra flesta har slopat bindningstid om du bara beställer abonnemang. Köper du till surfplatta, router eller något annat på delbetalning brukar det ofta vara en bindningstid på mellan 12-24 månader.

  Vem har billigast abonnemang för mobilt bredband?

  Priserna brukar skifta då och då samt att det dyker upp kampanjer emellanåt. Vilken operatör som just nu är billigast för mobilt bredband kan du se här.

  Vad kostar mobilt bredband med obegränsad surf?

  Det är stor variation i prissättningen för obegränsad surf. Här finns aktuella priser tillsammans med pågående kampanjer.