Halebop erbjuder inte längre mobilt bredband. Vi rekommenderar att du väljer en av följande operatörer istället:

Varför mobilt bredband från Halebop?

Halebop är en svensk mobiloperatör som har funnits ända sedan maj år 2000. 2001 köptes man dock upp av Telia, något som gör att du i själva verket surfar på Telias nät när du använder dig av Halebops mobila bredband. Detta är riktigt bra för Telia har bra täckning över hela landet och det gagnar för att du skall kunna använda ditt mobila bredband på många platser runt om i Sverige.

Ungdomsoperatören Halebop

Denna operatör har riktat in sig på en yngre kundgrupp och erbjuder smarta och prispressade mobilabonnemang, bredbandsabonnemang och kontantkort både för telefoni samt mobilt bredband. Om du vill ha ett mobilt bredband från operatören kan du välja mellan en variant för abonnemang och ett flertal lösningar för kontantkort.

Halebop konkurrerar först och främst med det låga priset, den breda täckningen samt bra kundservice, något som gör detta till ett bra val om du vill ha ett prispressat mobilt bredband utan att tumma på kundupplevelsen. Halebop ger mycket för pengarna helt enkelt!

halebop-logotyp

Lösningar för mobilt bredband

På Halebop hittar du ett mycket prisvärt abonnemang för mobilt bredband. För 199 kronor i månaden får du 25 GB surf, något som räcker utmärkt för normalanvändaren som vill kunna streama film eller spela ibland. Det finns också ett antal kontantkort för telefon som innehåller surf. Här kan du välja mellan surfmängder på 1 till 24 GB.

Kontantkort för mobilen

Priserna för dessa sträcker sig mellan 99 kronor och 369 kronor i månaden. Naturligtvis finns också ett antal mobilabonnemang för din telefon där surf ingår.  En stor fördel med Halebops lösningar för mobilt bredband är att du behåller oanvänd surf till nästkommande månad. Det gör att du verkligen får valuta för dina pengar. Du kan alltså spara din outnyttjade surfmängd till nästa månad ifall du inte surfar upp den.

Andra fördelar med Halebops trådlösa bredband

Förutom de relativt låga priserna så finns en rad andra fördelar med att använda sig av Halebop. Du som är student kan till exempel teckna ett studentabonnemang till ett lägre pris. Naturligtvis ingår även mobilsurf i dessa abonnemang. 2016 mottog dessutom företaget utmärkelsen “Sveriges nöjdaste kunder för privattelefoni” från Svenskt Kvalitetsindex.

Detta skvallrar om ett företag som är mycket måna om sina kunder. Om du skulle vara orolig för dålig täckning eftersom denna mobiloperatör är förhållandevis liten bör du tänka på att du i själva verket använder dig av Telias stora och stabila nät när du surfar med mobilt bredband från Halebop.

Snabbt mobilnät med Halebop

Så länge du befinner dig i ett täckningsområde för 4G surfar du dessutom alltid i denna hastighet. Detta en fin fördel när du skall välja Halebop som leverantör av ditt mobila bredband.

Bra täckning är A och O när det gäller att använda sig av mobila bredband oavsett vilken operatör du väljer. Du vill ju helst surfa i höga hastigheter och det gör du absolut på många platser i Sverige med Telias snabba datanät.

Frågor och svar – Halebop mobilt bredband

Vilket nät använder sig Halebop av?

Halebop ägs av Telia numera och de använder sig av Telias stora och breda nät för sin datatrafik. detta ger dig som kund en bra täckning och snabba hastigheter i de flesta tätorter över hela Sverige.

Telias nät är ett av de största i hela Sverige, om inte det största faktiskt.

Kan man välja till surfplatta till abonnemanget för mobilt bredband?

Ja, du kan välja att enbart skaffa ett rent abonnemang utan någon surfplatta till, men du kan även skaffa mobilt bredband tillsammans med en surfplatta.

Det finns flera fina erbjudande med surfplatta att välja inne på Halebops hemsida. Riktigt bra! Välj och njut av ny platta och snabbt trådlöst bredband.

Du betalar då av surfplattan via ditt abonnemang. Det blir i detta fallet bindningstid. Rena abonnemang är alltid utan bindningstid hos Halebop.

Har Halebop bindningstider för mobila bredband? 

Endast på det abonnemang med surfplatta. Rena abonnemang vad gäller mobilt bredband eller mobiltelefoni har inga bindningstider eller uppsägningstider.

Uppsägningstider för sina abonnemang? 

Nej, inga uppsägningstider för mobila bredband hos Halebop. Detta är en konkurrensfördel för de operatörer som använder sig av abonnemang utan bindningstid.

Hur stora är surfmängderna för Halebops mobila bredband? 

Det ligger på 25GB per månad och du kan surfa upp till 100mbit/s. Snabbt, säkert och bra med surfmängd. Precis som det skall vara när du skall använda din platta eller dator med trådlöst Internet.

Kundtjänst hos Halebop. Hur fungerar den?

Halebop har en bra och välutvecklad kundtjänst. De har vunnit priser för sin fina service och du har även chatt, mail samt en gedigen Q och A inne på deras hemsida. Hemsidan är enkel att navigera och vi ger tummen upp för kundservicen helt klart!

Har Halebops bra priser för mobilt bredbands abonnemang? 

Ja prismässigt ligger Halebop bra till på alla sina abonnemang oavsett om du menar mobilt bredband eller mobiltelefoni. En del mobilabonnemang har riktigt fina villkor och många använder denna typ av abonnemang även för att koppla upp sig för mobila bredband för sina plattor och datorer.

Man delar då mobiltelefonens Internet med sin platta eller bärbara dator enkelt och får på så sätt snabbt Internet.

Har Halebop kontantkort för mobila bredband?  

Ja de har både abonnemang samt kontantkort för sitt mobila bredband. Abonnemangen fungerar nästan som kontantkort numera då de sällan har uppsägningstid eller bindningstid.

Den enda skillnaden är att på ett kontantkort betalar man sin surfpott innan man använder den, på ett abonnemang betalar man efter att man använt den.

Vi rekommenderar absolut Halebop som en stabil och bra leverantör av mobilt bredband. Ett bra val!