Halebop erbjuder inte längre mobilt bredband. Vi rekommenderar att du väljer en av följande operatörer istället:

 

Mobilt bredband från Halebop?

Halebop har sedan en tid tillbaka valt att sluta erbjuda mobilt bredband för att istället fokusera på mobiltjänster istället. Vi kommer därför att fokusera på vad de numera erbjuder i denna artikel.

 

Halebop som mobiloperatör

Halebop är en svensk mobiloperatör som har funnits ända sedan maj år 2000. 2001 köptes man dock upp av Telia något som gör att du i själva verket surfar på Telias nät när du använder dig av Halebops mobiltjänster. Detta är riktigt bra för Telia har bra täckning över hela landet och det gagnar för att du ska kunna använda internet på många platser runt om i Sverige.

När Halebop hade mobilt bredband gick även detta över Telias nät vilket var väldigt stabilt för de kunder som hade mobilt bredband hos Halebop.

 

Ungdomsoperatören Halebop

Denna operatör har riktat in sig på en yngre kundgrupp och erbjuder smarta och prispressade mobilabonnemang och kontantkort både för telefoni. Halebop konkurrerar först och främst med det låga priset, den breda täckningen samt bra kundservice, något som gör detta till ett bra val om du vill ha ett prispressat abonnemang utan att tumma på kundupplevelsen. Halebop ger mycket för pengarna helt enkelt!

 
halebop-logotyp

 

Kontantkort för mobilen

Halebop har ett antal mobilabonnemang för din telefon där surf ingår.  En stor fördel med Halebops lösningar är att du behåller oanvänd surf till nästkommande månad. Det gör att du verkligen får valuta för dina pengar. Du kan alltså spara din outnyttjade surfmängd till nästa månad ifall du inte surfar upp den.

 

Andra fördelar med Halebop

Förutom de relativt låga priserna så finns en rad andra fördelar med att använda sig av Halebop. Du som är student kan till exempel teckna ett studentabonnemang till ett lägre pris.

Halebop är ett företag som är mycket måna om sina kunder. Om du skulle vara orolig för dålig täckning eftersom denna mobiloperatör är förhållandevis liten bör du tänka på att du i själva verket använder dig av Telias stora och stabila nät när du surfar med Halebop.

 

Snabbt mobilnät med Halebop

Så länge du befinner dig i ett täckningsområde för 4G surfar du dessutom alltid i denna hastighet. Detta en fin fördel när du skall välja Halebop som mobiloperatör.

Bra täckning är A och O oavsett vilken operatör du väljer. Du vill så klart helst surfa i höga hastigheter och det gör du absolut på många platser i Sverige med Telias snabba datanät.

 

Frågor och svar om Halebops tjänster

 
Vilket nät använder sig Halebop av?

Halebop ägs av Telia numera och de använder sig av Telias stora och breda nät för sin datatrafik. Detta ger dig som kund en bra täckning och snabba hastigheter i de flesta tätorter över hela Sverige.

Telias nät är ett av de största i hela Sverige om inte det största faktiskt.

Kan man köpa mobil till abonnemanget?

Ja, du kan välja att enbart skaffa ett rent abonnemang utan någon mobil till men du kan även skaffa mobilabonnemang tillsammans med en mobil. Tänk på att det blir en bindningstid om du köper till en mobil för de rena abonnemangen slipper du bindningstid hos Halebop.

Har Halebop bindningstider? 

Endast på det abonnemang med mobil. Rena abonnemang vad gäller  mobiltelefoni har inga bindningstider eller uppsägningstider.

Uppsägningstider för sina abonnemang? 

Nej, Halebop har inga uppsägningstider.

Hur stora är surfmängderna för Halebops abonnemang? 

De ligger mellan 4 GB per månad upp till 40 GB per månad.

Kundtjänst hos Halebop. Hur fungerar den?

Halebop har en bra och välutvecklad kundtjänst. De har vunnit priser för sin fina service och du har även chatt, mail samt en gedigen Q och A inne på deras hemsida. Hemsidan är enkel att navigera och vi ger tummen upp för kundservicen helt klart!

Har Halebop kontantkort?  

Ja de har både abonnemang samt kontantkort för sina mobiltjänster.

Vi rekommenderar absolut Halebop som en stabil och bra operatör för mobilabonnemang. Ett bra val!