telenor

Varför mobilt bredband från Telenor?

Telenor Sverige AB är en sammanslagning av de tidigare bolagen Glocanet, Vodafone och Bredbandsbolaget. Telenor är även den största mobiloperatören i Norge. Med det i bakhuvudet kan man förstå att detta är ett företag som har koll på och kan mobilkommunikation. Med mobilt bredband från Telenor får du en stabil lösning som gör att du kan surfa nästan var du än befinner dig. Telenor erbjuder  mobilt bredband i tre storlekar och du surfar alltid i högsta möjliga hastighet, det vill säga 4G, så länge du befinner dig inom ett täckningsområde för detta. Eftersom nätet är väl utbyggt kommer du att märka att du ofta kommer upp i de högre hastigheterna.

Mobilt bredband i mer än en storlek

Telenor erbjuder tre paket för mobilt bredband. De är på 40, 100 och 200 GB. Du kan hitta en surfmängd som är mer än nog för flera personer som har en normalanvändning av surf. Paketet kostar från 249 kronor i månaden, något som man får säga är ett relativt bra pris. När du tecknar abonnemanget får du även med ett sim-kort som du kan sätta i din dator eller i ett usb-modem. Fördelen med att skaffa ett mobilt bredband är att du aldrig behöver oroa dig för att bli utan uppkoppling. Det är till exempel en perfekt lösning att använda sig av i sommarstugan. Med hjälp av en router kan ni dessutom dela på surfen om ni är flera.

Andra fördelar med att välja Telenor

Det finns även andra fördelar med att välja Telenor när du ska skaffa ett mobilt bredband. En av dessa är att du kan fördela surfen mellan flera olika användare. Det gör du enkelt genom att använda dig av Telenorappen. Där kan du ställa in surfgränser och fördela surfen genom att dra i olika reglage. Det är till exempel perfekt för barnfamiljen som vill ha kontroll över barnens surfvanor. Telenor är också en av de större operatörerna. Det gör att du har tillgång till ett väl utbyggt nät för surf, något som gör att du ofta kan surfa i 4G hastighet.

Med Telenors bredband kan du också använda en del av surfen gratis inom EU/ESS samt Thailand.