Kontantkort för Mobilt Bredband

Här kommer jämförelsetabell av kontantkort.

Kontantkort har alltid varit ett smidigt och billigt alternativ om man vill ha kontroll på kostnaderna. Kontantkort fick stort genomslag som alternativ till mobilabonnemang då det var ett enkelt och säkert sätt att ha kontroll på vad det skulle kosta en.

Kontantkort för mobilt bredband används oftast på ett annat vis, då de flesta abonnemang redan har ett fast pris. Kontantkorten för mobilt bredband erbjuder dig att endast betala när du faktiskt använder ditt mobila bredband. Detta gör kontantkorten perfekt för dig som kanske bara vill ha Internet när du är på semester eller bortrest. Detta gör också kontantkortet till ett väldigt billigt bredband att ta med sig.

Fast pris förekommer dock även för kontantkorten. Det är vanligt att man betalar ett fast pris för att få surfa en dag, en vecka eller en månad. Det fungerar på så sätt att du börjar använda dagstaxan för att sedan automatiskt övergå till veckotaxa om det blir billigare för dig. Att betala för den datamängd man laddar ner är inget billigt alternativ och förekommer sällan idag.

Jämför Kontantkort

Alla operatörer erbjuder tyvärr inte kontantkort så glöm inte att jämföra priserna för abonnemangen också.

OperatörBeskrivning & KostnadPris Startpaket
Halebop har ett prisvärt kontantkort. De har också extremt bra täckning då de använder sig av Telias nät. 8 dagars fri surf ingår i startpaketet med USB-modem. Halebops kontantkort laddar du med en dag, vecka eller månad.

Pris/dag: 29:- Pris/vecka: 89:- Pris/månad: 229:- Nät: 3G – 6 Mbit/s
199:-Köp nu
Comviqs lilla paket använder sig av 3G och bjuder på en hastighet upp till 6Mbit/s. Comviq använder också samma nät som Tele2 och därför identisk täckning. I priset ingår en dags fri surf och USB-sticka.

Pris/dag: 29:- Pris/vecka: 89:- Pris/månad: 219:- Nät: 3G – 6 Mbit/s
199:-Köp nu
Det stora paketet från Comviq bjuder på högre hastighet med 4G och högre nedladdningsgränser. I startpaketet ingår en USB-sticka för 4G men ingen surf. Du måste också tanka ditt kontantkort med minst en vecka.

Pris/dag: Går ej Pris/vecka: 94:- Pris/månad: 294:- Nät: 4G – 80 Mbit/s
799:-Köp nu
Telenor erbjuder ett kontantkort i deras 3G nät som bjuder på hastigheter upp till 6Mbit/s. Kontantkortet är inte låst till en datavolym (fri surf) och lämpar sig bra till dig som ska ladda ner mycket data.

Pris/dag: 29:- Pris/vecka: 89:- Pris/månad: 289:- Nät: 3G – 6 Mbit/s
199:-Köp nu