Mobilt Bredband » Kontantkort

Kontantkort för Mobilt Bredband

Mobilt Bredband Kontant Telenor

Kontantkort har alltid varit ett smidigt och billigt alternativ om man vill ha kontroll på kostnaderna. Kontantkort fick stort genomslag som alternativ till mobilabonnemang då det var ett enkelt och säkert sätt att ha kontroll på vad det skulle kosta en.

Kontantkort för mobilt bredband används oftast på ett annat vis, då de flesta abonnemang redan har ett fast pris. Kontantkorten för mobilt bredband erbjuder dig att endast betala när du faktiskt använder ditt mobila bredband. Detta gör kontantkorten perfekt för dig som kanske bara vill ha Internet när du är på semester eller bortrest. Detta gör också kontantkortet till ett väldigt billigt bredband att ta med sig.

Fast pris förekommer dock även för kontantkorten. Det är vanligt att man betalar ett fast pris för att få surfa en dag, en vecka eller en månad. Det fungerar på så sätt att du börjar använda dagstaxan för att sedan automatiskt övergå till veckotaxa om det blir billigare för dig. Att betala för den datamängd man laddar ner är inget billigt alternativ och förekommer sällan idag.

Jämför Kontantkort

Alla operatörer erbjuder tyvärr inte kontantkort så glöm inte att jämföra priserna för abonnemangen också.
Operatör Beskrivning & Kostnad Pris Startpaket
Tre (3) har 3Kontant Bredband där du kan köpa en startpaket med surf och modem för endast 199kr. Där efter kan du välja att ladda det med flera olika alternativ för surfmängd och antal dagar.
Pris/dag: 29:- Pris/vecka: 99:- Pris/månad: 199:- Nät: 4G - 80 Mbit/s
199:- Köp nu
Halebop har endast kontantkort avsedda för mobiler men du kan använda dessa för mobilt bredband också. Normalt ingår inte mycket surf men du kan köpa till t.ex. 4GB för 149kr eller 12GB för 299kr.
Pris: 99:- Nät: 4G
99:- Köp nu
Hallon har två olika paket. Ett med 5GB surf för 89 kr och ett med 20GB surf för 149 kr. Surfmängden räcker i 30 dagar.
Nät: 4G
149:- Köp nu