hallon

Varför mobilt bredband från Hallon?

Hallon är den lilla mobiloperatören som gjort sig känd för låga priser och smidiga lösningar. Bakom Hallon står den större operatören Tre vilket gör att du, när du använder Hallons mobila tjänster i själva verket surfar på Tres kraftfulla och pålitliga nät. För dig som är trött på långa bindningstider och fakturor som dimper ned i brevlådan är Hallon ett riktigt bra val. Hallon erbjuder dessutom fyra olika typer av mobilt bredband där två varianter är för den som vill använda sig av kontantkort och två varianter är av abonnemangstyp.

Lösningar för mobilt bredband

Hos Hallon kan du välja mellan fyra olika varianter av mobilt bredband. Paket Liten för abonnemang är på 5 GB data och kostar 89 kronor i månaden. Det passar perfekt för dig som har ett ensamhushåll och inte använder så mycket data. Paket Stor för abonnemang är på hela 20 GB data och passar parhushållet eller den som ofta utför datakrävande sysslor på sina enheter. Detta abonnemang kostar 149 kronor i månaden. Om du hellre vill ha ditt mobila bredband på kontantkort finns även en lösning för det. Priset och datamängden är på dessa paket är densamma som på de paket som avser abonnemang. Så länge du befinner dig i ett täckningsområde för 4G så surfar du alltid i denna hastighet med Hallons mobila bredband.

Andra fördelar med Hallon

Förutom de låga priserna så finns det en rad andra fördelar att ta del av när man använder sig av Hallons mobila bredband. När du tecknar abonnemang har du till exempel ingen bindningstid. Du kan dessutom byta mellan olika abonnemang om du skulle upptäcka att det du valt inte riktigt passar dig. För dig som hatar när räkningar dimper ned i brevlådan är Hallon också ett bra alternativ. Denna mobiloperatör har löst betalningen genom att istället dra det debiterade beloppet direkt från ditt kontokort varje månad. Även om detta är en liten mobiloperatör så har den den större operatören Tre i ryggen. Det gör att du inte behöver oroa dig för att det ska vara dålig täckning eftersom du surfar på Tres stora nät.