halebop

Varför mobilt bredband från Halebop?

Halebop är en svensk mobiloperatör som dök upp i maj år 2000. 2001 köptes man dock upp av Telia, något som gör att du i själva verket surfar på Telias nät när du använder dig av Halebops mobila bredband. Denna operatör har riktat in sig på en yngre kundgrupp och erbjuder smarta och prispressade abonnemang och kontantkort. Om du vill ha ett mobilt bredband från operatören kan du välja mellan en variant för abonnemang och ett flertal lösningar för kontantkort. Operatören konkurrerar först och främst med låga priser och bra kundservice, något som gör detta till ett bra val om du vill ha ett prispressat mobilt bredband utan att tumma på kundupplevelsen.

Lösningar för mobilt bredband

På Halebop hittar du ett mycket prisvärt abonnemang för mobilt bredband. För 199 kronor i månaden får du 25 GB surf, något som räcker utmärkt för normalanvändaren som vill kunna streama film eller spela ibland. Det finns också ett antal kontantkort för telefon som innehåller surf. Här kan du välja mellan surfmängder på 1 till 24 GB. Priserna för dessa sträcker sig mellan 99 kronor och 369 kronor i månaden. Naturligtvis finns också ett antal abonnemang för din telefon där surf ingår.  En stor fördel med Halebops lösningar för mobilt bredband är att du behåller oanvänd surf till nästkommande månad. Det gör att du verkligen får valuta för dina pengar.

Andra fördelar med Halebop

Förutom de relativt låga priserna så finns en rad andra fördelar med att använda sig av Halebop. Du som är student kan till exempel teckna ett studentabonnemang till ett lägre pris. Naturligtvis ingår även mobilsurf i dessa abonnemang. 2016 mottog dessutom företaget utmärkelsen “Sveriges nöjdaste kunder för privattelefoni” från Svenskt Kvalitetsindex. Detta skvallrar om ett företag som är måna om sina kunder. Om du skulle vara orolig för dålig täckning eftersom denna mobiloperatör är förhållandevis liten bör du tänka på att du i själva verket använder dig av Telias stora och stabila nät när du surfar med mobilt bredband från Halebop. Så länge du befinner dig i ett täckningsområde för 4G surfar du dessutom alltid i denna hastighet.