Mobilt Bredband » Artiklar & Nyheter » 3 lanserar kontantkort för Mobilt bredband

3 lanserar kontantkort för Mobilt bredband

3 lanserar nu kontantkort för Mobilt Bredband. För 29 kronor dagen, 99 kronor veckan eller 299 kronor i månaden kan du surfa utan begränsningar med Sveriges snabbaste mobila bredband.

Det finns definitivt ett behov för ett kontantkort för Mobilt Bredband, särskilt nu i sommar när alla ska till sommarstugor, båtar, tält eller husvagnar och för alla tillfälliga sommarsvenskar som inte har någon fast adress i landet, säger Peder Ramel, koncernchef på 3 Skandinavien.

Startpaketet för Mobilt Bredband Kontant kostar 895 kronor och då ingår modem plus en veckas fritt användande. Startpaket utan modem kostar 99 kronor. Påfyllning kostar sedan 29 kronor för ett dygn, 99 kronor för en vecka och 299 kronor för en månad och kan göras med Visa eller MasterCard direkt på en Mitt3-sida som visas när kortet är tomt.
För de som inte vet så har Telenor och Bredbandsbolaget redan en liknande kontantkort men  skillnaden är att Telenor tar betalt för MB eller du tanker 20Mb för 100 kr, 40MB för 200 kr och 100MB för 500 kr.